Novosti i intervjui

Sve materijale možete preuzeti klikom na taster Pop Out u gornjem desnom uglu dokumenta. Nakon toga kliknite na Download i preuzmite dokument.

Marko Špiler.mp4

Intervju za S2F - Marko Špiler

Zbog nedavnog slučaja trovanja hranom u beogradskim osnovnim školama imali smo priliku da gostujemo na srpskoj nacionalnoj televiziji, ovog puta na Jutarnjem programu RTS 1, u emisiji koja je emitovana u petak 13. Oktobra. Koleginica Gordana Kosanović iz Ministarstva prosvete (MPNTR) i šef za edukaciju i treninge Steve Quarrie (EUTA) su predstavili novu inicijativu ministra prosvete o unapređenju kvaliteta ishrane u osnovnim školama i napredak koji je do sada ostvaren na Strength2Food projektu u prikupljanju podataka I selekciji škola za pilot projekat.

Poseta osnovnoj školi Jefimija u Obrenovcu i intervju za lokalnu televiziju MAG.

EUTA.mp4

Još jedan TV intervju o Strength2Food projektu, ovaj put na TV PINK-u u jutarnjem programu "Svitanje", govori Ratko Bojović (direktor BSN i EUTA).

Hibridni forum - Unapređenje ishrane.pdf

Forum na temu "Kako unaprediti kvalitet ishrane dece u osnovnim školama" ima za cilj da okupi sve zainteresovane strane za unapređenje kvaliteta ishrane dece u osnovnim školama, kako bi ponudili svoja viđenja i rešenja koja doprinose poboljšanju zdravlja i razvoja dece, ali i kreiranju standarda u ishrani dece u osnovnim školama u Srbiji. Agendu foruma možete preuzeti sa linka pored.

Tokom nedavne posete seoskoj školi OŠ Prota Mateja Nenadović u Brankovini kod Valjeva, direktorka škole Milica Ostojić nas je iznenadila vestima da nam je dogovorila televizijski intervju (Ratko Bojović i Steve Quarrie, BSN / EUTA) na lokalnoj televiziji, Vujić TV, Valjevo.